Språket i boken följer Johans tankar och upplevelser, hans känslor och temperament.



Boken handlar om Johan, en vanlig Stockholmskille, som följer de politiska händelserna via mamma, en rikspolitiker och särskilt frågorna kring invandringen intresserar, eftersom invandringen förvandlar Sverige till ett hårt land, där kriminaliteten ökar och människor lever i allt större otrygghet. Han går med i en högerextrem grupp för att bevara Sverige svenskt och han kommer småningom fram till vad han själv menar med svenskt. Ett tryggt samhälle, utan våld, utan kriminalitet. Ett tryggt samhälle.

 



Instruktioner för att Smaka på boken:
-klicka på länken
-välj Bläddra i boken
-klicka INTE på pärmen utan på de små pilarna under


HELA BOKEN:

Finns för närvarande på:

Solentro - ett gott val, om du vill stöda mig och ett ärligt, öppet företag

Bokus

Adlibris

CDON

Adlibris Finland




Baksidan

Med en mamma i politiken och pappa som VD för ett storföretag vet Johan, att man når positioner och mål, om man klär sig rätt och beter sig rätt. Anständighet. Framtiden är klart utstakad men inte utan egna tankar och åsikter.

En Douglas tar studenten från Östra real, som ekonom, en familjetradition sen generationer tillbaka. Kompetens har han, talang, ekonomiskt sinne och nedärvda gener, som ett arv ända från farfars far men vill göra det smartare, bättre, fortare än tidigare generationer. Snabba cash. Karaktärerna i Snabba cash gjorde misstaget att själva röka, hålla på för länge, fungera kriminellt. Men att bara sälja någon månad, för att få startkapital och sen sluta, hålla sig ren, skadar ingen.

Från politiken vet han, att invandringen gör Sverige till ett hårt land. Invandrarna kör med kriminella medel, förvandlar Sverige att bli som länder de flytt från. Han vill behålla Sverige svenskt och söker sig till en högerextrem grupp. Metoderna att ta sig fram får vara olagliga, tillfälligt, men aldrig kriminella.

Allt går inte som planerat. Misstag följer på misstag och SNG är inte vad han trodde. Plötsligt dras han in i kriminella händelser och ju mer han försöker ta sig ur, desto mer involverad blir han. Mitt i alla händelser möter han Sofia, som vänder upp och ner på hans värld, tänker tankar han aldrig skulle ha tänkt.

Finns för närvarande på:

Solentro - ett gott val, om du vill stöda mig.

Bokus

Adlibris

CDON

Adlibris Finland